WeLCOME tO mY WORLD

aTAS dARSAR bUHSAN n MENGIKUT KEPEkAAN TERHADAP DUnIA TEKNOLOGI mAKA tERCIPTA lA BlOG Yg AgAK HEnTAM cROMoK###

hIDUp uMAPaMA rOdA

Tuesday, September 8, 2009

kenangan terindah part 1

Kenangan terindah part 1

Ah sekarang dh pukul 3 nak antar assigment cik amir ni..kete pulak x leh start..mcm mane nie..due date before kul 4..ades...ha moto ucu ader merempit jap lah aku...3.15 di podium cik amir..aku berlari dgn cepat klu aku flashman seatle masalah ni...eh sempat lak berangan aku..berlari la tunggu lagi yihaa...pap aku terlanggar seseorang..eh awk buta ke ape sampai langgar orng..sakit la..eh garang pulak minah ni ngn aku..ish aku dah lambat ni..ok lah awk sory lah sya dah lambat nie..bye..aku berlalu begitu jer sambil minah tadi memaki hamun aku..ah lantak la dia,yang penting assigment aku dpt submit..hehehhe..cik amir sory saya lewat 5 minit..ha awk alif,selalu muke awk je yg submit lambat..heheh tapi saya tetap juga kan cik amir..yer la tue alif...dah letak kat situ malas nak tgk muke awk tue..ok cik amir saya kuar dulu..salam...hehe berjaya juga aku submit assigment aku..walaupon bnyk rintangan ombak yg mendatang..hehe bermadah lak aku..erm sape budak perempuan yg aku langgar tady..selamber je marah aku..x payah la pikir...dah 2 bln aku study kat sini.nex month aku masuk class muet.kantoi tue x leh naik sem..susah ni jgn enjoy sangat..sbelum naik class muet aku diberi cuty seminggu..ingat nak balik umah ucu kat pahang kulala lipis.mane la tahu leh terserempak ng siti nurhamamun ker.hehe..ah lega lps bercuty ni ringan sikit kepala..x jumpe lak aku umah cik ct hamamum,mentimun ader la..ape la awek pahang semuanya ikan buntal..haha..ucu esok gi class muet ngn aku ker?ucu adlah kawan paling rapat sekali kat college ni.kami dah mcm kembar..tp aku lagi hemsem kot..hahah..angkat bakul bawak berlari...
Class muet,erm semua aku x kenal bdk lam tue kecuali ucu..eh mcm kenal je bdk perempuan tue..yup baru aku ingat..bdk yg aku langgar aritu..tgk betol2 comel jugak dia..jap aku nak tegur..heheh bermula lah langkah macho yg penuh gemilang terbilang..hahah mcm tagged line pak lah jerk..hye awk,ingat x lagi saya..did i noe u freaky?perh ayat dia giler kerek..malu aku nie..muke aku merah kalah punggung baboon..adus blah la cpt sebelum dimalukan..cu siot aku kene getah ngn minah muke bujet cina bukit..hahah tue la ko alif main redah jerrk..x la cu aku nak say sory jer,coz 2 minggu lps aku terlanggar dia,time tue aku nak hantar assigment cik amir..tgk2 dia satu class muet ngn kiter..bdk mane tue alif..ala bdk baju wane pink tue yg putih2 tue..owh sue bdk architect,dia tue budak serawak alif..ko kenal dia ke cu..ape pulak x kenal,mase register bapak dia tegur bapak aku..so kenal kat situ la..owh dia malukan aku,aku akan kenekan dia balik,tahu la dia nanty..cu ko nak join aku kan kenekan dia..hahah ko ni alif ader2 je project jahat ko tue..aku layan ko je alif..abiz satu class arini..peh tergeliat jugak lidah aku nak speaking ngn prof selina..tp prof aku ni boleh tahan cun walaupon umo hampir 40..heheh..mlm ni ape project esok class petang..eh sape pulak yg antar mesej ni,baru nak layan mimpi indah..saya nak minta maaf sebab saya malukan awk tadi..dri sue!!eh asal lak minah kuang asam jawa ni sms aku..yez ini peluang aku nak kenekan dia..aku akn pastikan dia malu depan orng ramai..hahaha..(ketawa dgn muke cute tp penuh jahat yg melampau)dan lagi hahaha.balas jap la mesej dia..langkah pertama nyeh..nyeh..erm x pe la cik sue saya paham sya maafkan awk..peh macho giler ayat aku..dia balas balik..serius awk maafkan saya...boleh x kiter jady kawan..peh minah ni nk jady kawan lakz..x pe2 biar dia pk aku terima jady kawan dia..pas tahu la nasih dia..terus call je,pekejadah sms ingat bdk sekolah rendah ke hape..hye sue saya alif..erm tgh buat per..x buat pe alif,terpk kan pasal petang tadi saya malukan awk...ala pe nak pk lagi sya dah lupekan..awk nak jadi kwn saya kan cik sue..jadi ada satu syarat cik sue..per syarat nye alif?jgn gelabah cik sue,syaratnye simple jer..ape kate ari ahad ni kite kuar dating..kiter pergi bb ker?nak x?klu x nak makne nye awk x nak jadi kwn saya la..heheh...erm ahad ni?ok juga saya pon x der buat ape2..klu mcm tue saya pickup awk cik sue..jumpe ari ahad ni.da...heheh sennag jugak minah ni ajak kuar..tahu la ko nanti..heheh

1 comment:

sue said...

oppppodeyyyy...best gak cite ni.